Hoe werkt het?

Hoe vraag ik een offerte op?

Wilt u een offerte aanvragen voor een goedkope keuken renovatie zonder dat uw keuken geverft hoeft te worden? Dit doet u als volgt: klik op het kopje “aanvraag” en loop de volgende stappen door:
Stap 1: Meet de keukenkastjes en keukendeurtjes op
Stap 2: Meet de zijdes van de keuken op
Stap 3: Meet indien gewenst de keukenfronten op
Stap 4: Kies de gewenste kleur, onder de keuzes heeft u de mogelijkheid om te kiezen voor een matte of hoogglans keuken.
Na het volgen van de stappen wordt de offerte van uw keuken naar uw e-mailadres gestuurd en kunt u na het doornemen van de offerte uw bestelling plaatsen.

Hoe geef ik de juiste maten door?

Het doorgeven van de maten is vrij eenvoudig. U geeft aan hoeveel keukenkastjes de keuken heeft en geeft vervolgens de hoogte en breedte op per zijde. Daarnaast worden specifieke vragen gesteld om tot de juiste maten te komen. Tevens heeft uw de keuze voor een matte of hoogglans keuken. Komt u er niet helemaal uit? Geen probleem. Op de dag van de montage worden de keukenkastjes en keukenfronten nagemeten door een specialist van Keukenfolie.nl

Keukenfolie.nl?

Keukenfolie.nl is een jong bedrijf dat zich concentreert op het uitvoeren van een helder beleid: kwaliteit leveren. Ten opzichte van alternatieven kunnen wij uw keuken opknappen op een goedkope en effectieve manier. De keuken opknappen doen wij zonder dat wij de keuken hoeven te verven of te spuiten. Wij gebruiken namelijk keukenfolie. Onze keukenfolies zijn duurzamer dan de hoogglans keukens van gelakte en gespoten keukens. Het product dat we leveren is zeer betrouwbaar, wordt vakkundig aangebracht door onze monteurs en staat garant voor een mooi resultaat.

Op welke dag worden de werkzaamheden uitgevoerd?

U kunt drie voorkeursdagen opgeven voor het uitvoeren van de werkzaamheden aan uw keuken. Bij het bevestigen van de offerte wordt direct de datum per mail bevestigd. In verband met de planning is het wenselijk de afspraak minimaal twee weken voor aanvang van de werkzaamheden te verplaatsen.

Wat kan ik zelf voorbereiden?

Voor een optimaal resultaat van uw “keuken renovatie” is het van belang dat de keuken opgeruimd is en alle keukenkastjes en keukendeurtjes zijn schoongemaakt. De keukenfolie hecht namelijk beter op een schoongemaakte oppervlakte van een keukenkast of keukendeur.

Welke werkzaamheden verricht de monteur?

Op de dag van de werkzaamheden zal de monteur arriveren in de ochtend. De monteur zal samen met u de keuken inspecteren. Hij zal vervolgens de werkzaamheden doorspreken en de keuken nameten. Na het nameten wordt de keuken ontvet en zal de keuken bewerkt worden met de keukenfolie. Na het afronden van de werkzaamheden controleert de specialist samen met u de keuken. Wanneer alles naar tevreden is afgerond, ontvangt u het opleveringsformulier.

Hoe moet ik betalen?

Na oplevering van de gerenoveerde keuken met de nieuwe keukenfolie zal de betaling worden voldaan middels een mobiel pinapparaat. Naast de kosten voor de keuken, wordt indien van toepassing bij betaald parkeren de parkeerkosten in rekening gebracht.

Hoe wordt de kwaliteit gewaarborgd?

Keukenfolie.nl hecht veel waarde aan uw mening! Hierom kan enkele dagen na het opleveren van uw keuken, contact worden opgenomen om de tevredenheid te peilen. Daarnaast staan wij altijd open voor uw opmerkingen.

Klik HIER om direct aan de slag te gaan.